ESPAI GRAFIA CABINET

espaigrafiacabinet és una plataforma de creació i investigació sobre les arts escèniques i la marca baix la qual desenvolupa el seu treball l’escenògraf joan-sabas pardo. Els projectes que espaigrafiacabinet desenvolupa es troben en la intersecció entre les arts interpretatives i la instal·lació performativa; el teatre d’objectes i l’escultura. Busquen també, la creació d’espais immersius capaços de generar propostes performatives les quals situen l’espectador com a centre de l’experiència teatral.

Els treballs d’espaigrafiacabinet tenen lloc en espais tant públics com privats o escènics.

Les últimes realitzacions d’espaigrafiacabinet han estat presentades en la Prague Quadrennial of Space Design (The Talking Glasses, 2015); en la Practice-as-Research Exhibition dins de la Theatre and Performance Research Association Conference a la University of Worcester (Waiting for Godot or Surley Tomorrow, 2015); a la Universitat de Bristol dins de la Practice as Research Conference de la Theatre and Performance Research Assotaition (A Cartography of Shame, 2016); al Festival Cabanyal Íntim -Territori Performance- (Cartografies de frontera, 2017); al Corral de Comedias de Alcalá i a la Casa de Cultura de El Campello (Variacions Wozzeck, 2017).

www.espaigrafia.cat – @espaigrafia_Cab – Joan Sabas Pardo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s