PATRÍCIA PARDO

Directora de la companyia de teatre-circ Cia. Patrícia Pardo, on investiga la coexistència entre l’expressió circense tradicional i el llenguatge contemporani. A més de ciutats i festivales espanyols, amb les creacions de la seua Companyia ha visitat diferents països d’Amèrica i Europa, rebent el premi a la Millor Interpretació al Festival Internacional de Teatro Cumbre de las Américas, celebrat en 2012 a Mar del Plata, Argentina.

Paral·lelament al treball en la seua Companyia, imparteix el curs “Escriptura dramàtica” en el Postgrau Teatre en l’Educació de la Universitat de València.

Com autora teatral ha escrit textos com Valèntia, Zero Responsables, Retaule de l’abandó, Construyendo a Verónica o Estem tan bronzejats que fem una mica de fàstic, per a les companyies Eva Zapico, Bramant Teatre o Veus.

Per descomptat, també és expallassa de comunions que xuclava polles als banys per farlopa.

www.patriciapardo.es

Directora de la compañía de teatro-circo Cía. Patrícia Pardo, donde investiga la coexistencia entre la expresión circense tradicional y el lenguaje escénico contemporáneo. Además de ciudades y festivales españoles, con las creaciones de su Compañía ha visitado diferentes países de América y Europa, recibiendo el premio a la Mejor Interpretación en el Festival Internacional de Teatro Cumbre de las Américas, celebrado en 2012 en Mar del Plata, Argentina.

Paralelamente al trabajo en su Compañía, imparte el curso “Escritura dramática” en el Postgrado Teatro en la Educación de la Universtat de València.

Como autora teatral ha escrito textos como Valèntia, Zero Responsables, Retaule de l’abandó, Construyendo a Verónica o Estem tan bronzejats que fem una mica de fàstic, para las compañía de Eva Zapico, Bramant Teatre o Veus.

Por supuesto, también es expayasa de comuniones que chupaba pollas en los baños por farlopa.

www.patriciapardo.es

Anuncis