TRIANGLE TEATRE

TRÍP-TI-CO CARTEL

TRIANGLE TEATRE naix l’any 2015 com a plataforma d’investigació i creació teatral. Un projecte creat per l’interès i l’entusiasme en realitzar un camí d’investigació creatiu que esdevinga conseqüentment en un estil propi, en un segell, una manera personal d’enfrontar-nos a l’acte escènic. Parlem, per tant, d’un mecanisme d’engranatge que pretén donar llum verda a les inquietuds artístiques del seu conjunt, emparant-se en el treball laboriós de la investigació, fomentant la creativitat i creant així una nova essència teatral.

TRIANGLE TEATRE és un projecte creat i dirigit per Borja López Collado, amb la col·laboració de Victoria Mínguez, Ramon Rodenas, Pere Sánchez Bosch, Paula López Collado, Marc Soler Canals i Laura Valero.

Actualment, la companyia compta en el seu repertori amb TRÍP TI CO (trilogía de lo infernal, terrenal y celestial) de Borja López Collado, obra composta per les peces breus:  “La Generación de Apocalipsis” / “IDA” / “Bienvenida a casa, hija “. I té pendent d’estrena la peça Amoureux Solitaires dintre de la programació de la V Edició del festival d’arts escèniques Russafa Escènica.
Contacte:
Borja López Collado (distribució i gestió) 629 660 622

* fotografies de marcsoler.es

Bienvenida a casa, hija.CARTEL

TRIANGLE TEATRE nace el año 2015  como plataforma de investigación y creación teatral. Un proyecto creado por el interés y el entusiasmo en realizar un camino de investigación creativo que se convierta consecuentemente en un estilo propio, en un sello, una manera personal de enfrentarnos al acto escénico. Hablamos, por tanto, de un mecanismo de engranaje que pretende dar luz verde a las inquietudes artísticas de su conjunto, amparándose en el trabajo laborioso de la investigación, fomentando la creatividad y creando así una nueva esencia teatral.

TRIANGLE TEATRE es un proyecto creado y dirigido por Borja López Collado, con la colaboración de Victoria Mínguez, Ramon Rodenas, Pere Sánchez Bosch, Paula López Collado, Marc Soler Canals y Laura Valero.

Actualmente, la compañía cuenta en su repertorio con TRÍP TI CO (trilogía de lo infernal, terrenal y celestial) de Borja López Collado, obra compuesta por las piezas breves:  “La Generación del Apocalipsis”/ “IDA” / “Bienvenida a casa, hija”. Y tiene pendiente de estreno la pieza Amoureux Solitaires dentro de la programación de la V Edición del festival de artes escénicas Russafa Escènica.
Contacto:
Borja López Collado (distribución y gestión) 629 660 622
*fotografías de marcsoler.es

Samarretes-9 Amoureux Solitaires

Anuncis

Un pensament sobre “TRIANGLE TEATRE

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s